logo fromStray2Pet
Laden Evenementen

EHBO voor hondenbaasjes

20 juni @ 19:00 21:00

Kom naar de waardevolle voordracht “EHBO voor hondenbaasjes“, gepresenteerd door de ervaren dierenarts Sarah Janssens. Tijdens deze voordracht leer je cruciale eerste hulp technieken die van vitaal belang kunnen zijn in het geval van een noodsituatie met je hond.

Over Sarah Janssens:

Sarah Janssens is afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren in 2009. Na jarenlange ervaring in groepspraktijken en met een eigen praktijk, richt ze zich de laatste jaren op het onderwijzen van diergeneeskunde, met een speciale focus op EHBO voor honden. Haar uitgebreide ervaring en toewijding aan diergeneeskunde zorgen voor een diepgaande en praktische leerervaring.

Wat je leert:

  • Essentiële EHBO-technieken specifiek voor honden, inclusief het behandelen van vergiftigingen, wonden, verslikking, oververhitting en onderkoeling en reanimatie.
  • Hoe allergische reacties en aanvallen te herkennen en te behandelen.
  • Praktische tips om snel en effectief te handelen in een noodsituatie om zowel het welzijn van het huisdier als de eigenaar te waarborgen.

Details van de voordracht:

  • Datum: 20 juni 2024
  • Tijd: 19u00 tot 21u00
  • Locatie: PZ Sint-Stefaan Massenhoven
€15.00 Toegang per persoon

Deelnemers ontvangen na afloop een waardevol e-book via e-mail, boordevol informatie en tips die tijdens de voordracht worden besproken.

Een goed doel steunen:

De volledige opbrengst van deze voordracht gaat naar vzw fromStray2Pet. Jouw deelname helpt ons een verschil te maken in het leven van zwerf- en kenneldieren in Griekenland en Roemenië.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Toegangsticket 1 persoon
15.00
74 beschikbaar

Problemen bij het bestellen van je tickets? Stuur dan een mailtje of een sms naar 0492/700.174.