logo fromStray2Pet

Harten verbinden, levens veranderen: onze reis naar Roemenië

Terwijl we de dagen aftellen, bereiden we ons met grote anticipatie voor op onze aankomende reis naar Roemenië. Nog maar drie dagen te gaan, en dan stappen we in een avontuur dat zowel ons leven als dat van vele viervoeters zal veranderen. Gedurende acht inspirerende dagen zullen wij ons inzetten samen met de plaatselijke dierenredders in Calân, een ervaring die belooft onvergetelijk te worden.

Onze missie: een verschil maken

Deze reis is veel meer dan een gewoon bezoek; het is de start van een prachtig sterilisatieproject dat we samen met Corina, een lokale heldin, hebben opgezet. Dit project is een levenslijn voor de minderbedeelde hondeneigenaren en opvanggezinnen. En wie is onze eerste ster in dit avontuur? Flappy, een vrolijke viervoeter die breed lachte naar de camera. Momenteel hebben we ongeveer 90 dieren op onze lijst staan, elk met hun eigen verhaal, wachtend op de kans op een beter leven.

Jouw bijdrage telt

Met een simpele donatie van €30 kun jij een wereld van verschil maken in het leven van deze dieren. Elke bijdrage gaat direct naar ons sterilisatieproject, waarbij je als dank een foto ontvangt van het dier dat je hebt geholpen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groters, om bij te dragen aan een liefdevolle toekomst voor de dieren in Roemenië.

Flappy is het eerste hondje dat door ons zal gesteriliseerd worden.

Tijd voor actie

We geloven sterk in de kracht van sterilisatie en educatie om niet alleen de dierenpopulatie onder controle te houden, maar ook om een positieve draai te geven aan de mindset van lokale gemeenschappen. Dit project biedt ons de kans om in te grijpen waar nodig, om te helpen waar de overheid tekortschiet.

We hebben jouw steun nodig

Elke donatie, groot of klein, maakt een enorm verschil. Je kunt jouw steun betuigen door te doneren via BE49 7360 1097 1471 of via bovenstaande knop. Namens het hele team van DogRescue fromStray2Pet vzw en de dieren die we samen helpen, willen we je hartelijk bedanken. Met jouw hulp kunnen we een wereld van verschil maken. Samen zetten we stappen naar een betere wereld, één dier tegelijk.